Hitta och bearbeta dina “issues in your tissues.”

De som begränsar dig från ett liv av lätthet, effektivitet och glädje!          Behandling Broschyr PDF

Vad är Body Harmony®?

IMG_1482En mjuk, medveten beröringsmetod som ger dig chansen att må bättre. Den utvecklar din potential genom att befria och utnyttja energi som har fastnat i din kropp. Body Harmony kan också vara en lärande teknologi på grund av den mängd information du får tillgång till angående din hälsa, din kroppshållning och den relation mellan dina tankar, ditt beteende och ditt kroppsspråk.

Hur fungerar Body Harmony®?IMG_1473
Body Harmony är en “hands-on” beröring där din auktoriserade behandlare använder en mjuk, medveten och lyhörd beröring som läser av energi och information som har fastnat eller som används ineffektivt av din kropp.

Dessa begränsningar skapar oftast beröringshinder, ont och “dis-ease” (en sjukdom). När du blir medveten om dessa “issues in your tissues” har din kropp förmågan att  bli av med dem som inte stödjer dig längre. Du får också chansen att justera dem som du väljer att har kvar så att de används på ett mer kongruent, positivt och lönsamt sätt.

Dessutom har du möjligheten i den här trygga och respektfyllda atmosfären att använda Body Harmonys magi för att expandera din förståelse av dig själv. Många har hittat nya krafter, återkopplat till dolda eller bortglömda resurser samt upptäckt en djupare nivå av livsglädje och frihet.

Praktiskt:

Tid:
En behandling tar max 50 minuter, dock är behandlingen resultatberoende och inte tidsberoende.

Klädsel:
Bra om du klär dig i mjuka, bekväma kläder

Kostnad:
750:- inkl moms för en behandling, 3.195:- för behandling av hela kroppen under fem gånger

OBS! Tills jul kan du boka en tid som kostar det bara 600:- inkl moms!!!

Plats:
Stockholms Helhetshälsan, Wallingatan 37-2tr. 111 24 Stockholm, (nära Norra Bantorget)

Bokning:
Ring 0708 736 375 eller bläddrar ner till anmälningsformulär

Vad säger folk efter en Body Harmony® Behandling?
Det var den mest otroliga upplevelsen jag har någonsin känt. Hela min kropp skakar fortfarande“.
Paul Crittenden, London U.K.

“Efter operationen hade jag så ont i nacken att jag kunde inte sitta still länge nog att gå på toa. Efter första behandlingen var jag smärtfri i fyra timmar, tog en dusch och sov. Efter andra behandlingen var smärtan fullständigt borta
L.S. Stockholm

Jag känner mig nästan som mina fötter nu har rötter i marken. Jag känner mig så närvarande, här och nu.
Tiina Rönnberg, Stockholm

Logo for DuncVarför just Body Harmony®?
Eftersom det är en behandlingsmetod som är skräddarsydd för just dig och din situation här och nu. Manualen som används för din behandling ligger i din kropp. Ju mer din auktoriserade behandlare lyssnar lyhört och följer efter din manual och upptäcker din kropps krav, behov och önskningar desto mer chans får du att koppla av och ta emot Body Harmonys kraft magi och oftast gränslöst resultat.

Vem är Kurt Larsson?IMG_1389
Kurt är en Certified International Body Harmony Teacher med nästa 20 års “hands-on” erfarenhet med Body Harmony behandlingar och lärande. Han är också en konsult, coach och workshop ledare i presentations-, lederskaps, försäljningsteknik, retorik och kroppsspråk. Sist men inte minst är han ägare och VD på Expanding Understanding.

For those of you that speak Swedish, kan du anmäla dig på Body Harmony Stockholms mailinglista här:

Subscribe to Body Harmony Events

* Required

Powered by Dada Mail 6.7.2 Stable 11/08/13 Mailing List Manager

Varmt Välkommen!

2 Comments